Søgeresultater

Her er en liste over vores seneste job i henhold til dine søgekriterier

Interim Controller

Till en av våra kunder söker vi nu en Interim Controller. Du ingår i ett mindre team och rapporterar till CFO. Bolaget är noterat.

Sweden

Head of Group Controlling

Har du en baggrund inden for revision samt en solid kommerciel forståelse? Stillingen er nyoprettet og indebærer ansvaret for to teams - Konsolidering og Business Controlling.

Denmark

IT Manager, Orkla Foods Sverige

Vill du ansvara för att driva IT i nära samarbete med verksamheten för ett av Sveriges största och ledande livsmedelsbolag? Vi söker nu en IT Manager till Orkla Foods Sverige som vill vara med och driva utvecklingen framåt för den svenska organisationen.

Sweden

Head of IT Operations, Scandi Standard

I rollen som Head of Operations på Scandi Standard får du möjlighet att bygga och etablera funktionen IT Operations i ett expanderande, internationellt bolag.

Sweden

Testautomatiserare, Trafikförvaltningen

Digitalisering är hjärtat i vår verksamhet och nu bygger vi vår nya organisation för framtidens lösningar för Stockholms kollektivtrafik. Vi söker nu en testautomatiserare med kompetens inom teknisk test, testautomatisering, DevOps och CI/CD-pipelines som kan ta huvudansvar för att bygga upp en testautomatiserad IT-miljö och förenkla och förbättra vårt arbetssätt.

Sweden

Utbildningsutvecklare, SJ

Är du en kreativ person som är duktig på att utveckla digitala utbildningar? Söker du efter en ny utmaning och vill arbeta på ett ledande företag inom transportbranschen? Då kan vi ha rollen för dig!

Sweden

Group IT Enterprise Architect, ICA

I rollen som Group IT Enterprise Architect på ICA Gruppen finns nu en unik chans för dig som vill bidra till den digitala transformationen inom ett bolag med starka visioner och handligskraft i en kunddriven miljö.

Sweden

Chef IT Utveckling, Skandikon

Om du är tekniskt bred och kunnig samt genuint intresserad av ledarskap, se hit! Skandikon söker en Chef IT Utveckling som är en nyckelposition inom företaget.

Sweden

Utvecklings- och marknadsorienterad VD, Ledarna

Ledarna söker en utvecklings- och marknadsorienterad VD. Du har gedigen chefserfarenhet och vill arbeta för att Sverige ska få tryggare chefer och bättre ledare.

Sweden

Verksamhetschef, Stora Sköndal

Som verksamhetschef på Stora Sköndal kommer du att ansvara för personal, kvalitet, ekonomi och utveckling av verksamheten. Stora Sköndals vision är ett samhälle med självklar plats för alla. Två saker gör dem annorlunda: De har inget vinstsyfte. Och de arbetar diakonalt – i människans tjänst.

Sweden

UI-designer, Trafikförvaltningen

Som UI-designer kommer du bland annat att jobba med SLs och Waxholmsbolagets befintliga digitala kanaler och betalningssystem. Du kommer även att ta fram koncept, design och gränssnitt för nya upplevelser.

Sweden

UX-researcher, Trafikförvaltningen

Trafikförvaltningen (där SL, Waxholmsbolaget och färdtjänsten ingår) bygger just nu upp ett designteam. Som del av teamet kommer du researcha fram den data och de insikter som teamet behöver för att designa digitala upplevelser som ger resenärerna i Stockholmsregionens kollektivtrafik en bättre kundupplevelse.

Sweden