Search Result

Here is a list of our lates jobs according tou your search criteria

Chef till Controlleravdelningen, AMF

AMF ska säkerställa att kunderna alltid får den bästa pensionsprodukten, med låg avgift och hög avkastning. Som chef för Controlleravdelningen blir du en central person i att hjälpa till att fatta rätt beslut och att följa upp verksamheten.

Sweden

Country Manager Sweden / MD, Elfa Lumi AB & Elfa Lumi A/S

Are you an experienced leader with a strong interest in sales? Elfa Lumi AB is looking for a Country Manager / MD for the Swedish and Danish markets.

Sweden

Senior HR Business Partner, Preem

Jobba för framtiden redan idag!

Sweden

Nordic E-Commerce Manager, Canal Digital

To become the best on Online sales in our industry we are now looking for an innovative E-commerce manager.

Sweden

Account & Portfolio Manager, Orifarm

Orifarmkoncernen är en framåtsträvande europeisk aktör inom läkemedels- och sjukvårdsindustrin. Nu söker vi en Account & Portfolio Manager till vårt säljteam för parallellimport på den svenska marknaden. 

Sweden

Service Manager BI Accounting and Finance, Lantmännen

Are you a recognized authority on Business Intelligence for Accounting and Finance?

Sweden

Group Business Controller, Heimstaden

Vill du arbeta i ett av de största bostadsfastighetsbolagen i Norden? Heimstaden vill stärka sitt Ekonomi-och finansteam och söker nu efter en Group Business Controller

Sweden

Projektledare ekonomiprocesser och it, Folksam

Vi befinner oss i ett intensivt och spännande skede med mycket utveckling och förändring. Bra ska bli bättre! Vill du vara med på vår hittills största förändringsresa?

Sweden

Chef för produktionsavdelningen, Pensionsmyndigheten

Som Chef för produktionsavdelningen är du ytterst ansvarig för avdelningens resultat och att verksamheten bedrivs med hög kvalitet, effektivitet och kostnadsmedvetenhet samt att resultatet är länkat mot myndighetens mål, uppdrag och framtidsbild.

Sweden

Mark och Exploateringschef, Uppsala kommun

Är du intresserad av att leda några av de största exploateringsprojekten i en av Europas mest expansiva regioner? Har du en gedigen ledarförmåga och ett affärsmässigt förhållningsätt? Då vill vi gärna komma i kontakt med dig!

Sweden

Bitnami