Search Result

Here is a list of our latest jobs according to your search criteria

Interim Kommunikatör, Clear Channel

Är du en vass kommunikatör som brinner för att driva affär genom kommunikation? Vill du vara med och paketera vårt erbjudande kommunikativt? Är du nyfiken och engagerad och vill jobba för en av världens största aktörer för utomhusreklam? Då kan den här rollen vara helt rätt för dig!

Sweden

Business Support, Alumni

Nyt haussa on Business Support Helsingin tiimiimme tukemaan kasvavan tiimin päivittäistä työtä.

Finland

Palvelukehitysjohtaja, YTK-Yhdistys ry

YTK-Yhdistys ry hakee osaavaan ja rohkeaan joukkoonsa Palvelukehitysjohtajaa

Finland

Systemledare, OX2

Vill du vara med och driva omställningen mot en hållbar framtid? Har du tidigare erfarenhet av process- och kravarbete, projektledning och/eller systemutveckling? Vi söker nu en engagerad och driven medarbetare till rollen som systemledare för dessa verksamhetskritiska Microsoftbaserade lösningar.

Sweden

Sourcing Manager, Conjet

Vill du vara med på en tillväxtresa där du verkligen kan göra skillnad och där du får ansvaret för att bygga en professionell inköpsfunktion som blir en viktig nyckel till den fortsatta framgången? Conjet söker en kommersiell och tekniskt kunnig Sourcing Manager som drivs av att utveckla, förbättra och effektivisera en inköpsfunktion.

Sweden

Digital mediaspecialist, Skandia

Skandias marknadsavdelning söker en engagerad och driven digital mediaspecialist som ska arbeta med trafikanskaffning och Sociala kanaler.

Sweden

Koncept- och kunderbjudandeansvarig, SJ

Välkommen till en dynamisk arbetsplats i en spännande bransch! I ett väletablerat och kreativt team får du arbeta med navet inom SJs affär och på riktigt göra skillnad för miljö och klimat samtidigt som du bidrar till en hållbar framtid. 

Sweden

Chef Trygghet & Säkerhet, SJ Öresund

För vår kund söker vi nu en Chef Trygghet & Säkerhet.

Sweden

Interim Business/Project Controller

Till en av våra kunder söker vi nu en Interim Business/Project Controller.

Sweden

Interim HR Business Partner

Till en av våra kunder söker vi nu en Interim HR Business Partner.

Sweden

Key Account Manager, Diversey

Vill du arbeta för en global marknadsledare? Vi söker nu en relationskapande Key Account Manager med ett brinnande affärsintresse och känsla för att bygga och stärka relationer med våra nyckelkunder inom segmentet HORECA.

Sweden

Klubbdirektör, Alvik Basket

Alvik Basket söker en driven och utvecklingsinriktad Klubbdirektör med fokus på att säkerställa klubbens fortsatta utveckling och topposition inom sporten.

Sweden