Search Result

Here is a list of our latest jobs according to your search criteria

Ansvarig Sociala Medier, SJ

Välkommen att bli en del av SJs Marknadsavdelning inom Division Kommunikation & Försäljning. Vi ansvarar för att attrahera nya kunder, hjälpa våra kunder hitta fram till rätt erbjudande och skapa relevanta upplevelser för våra kunder.

Sweden

Head of Planning and Logistics, Kronfågel

Att jobba på Kronfågel är att vara med på en inspirerande resa. Det händer mycket och utvecklingstakten är hög. Vår vision är "Better chicken for a better life". Att jobba hos oss är att vara en del i att förverkliga vår dröm. Den ligger helt rätt i tiden, när allt fler vill äta hälsosammare och…

Sweden

Interim VD-assistent

Till en av våra kunder söker vi en interim VD-assistent.

Sweden

Verksamhetsutvecklare digitala kanaler, SJ

Vill du bidra till mer hållbart resande och en kundupplevelse i världsklass? 2 miljoner besöker sj.se varje månad och över 700 000 använder SJs App varje vecka. Vill du vara med och ta SJ in i framtiden?

Sweden

Kampanjansvarig projektledare, Apoteket

Var med och bidra till att ytterligare stärka Apotekets marknadsledande position med hjälp av rätt marknadsföringsaktiviteter och kampanjer. Vi söker dig med brinnande intresse för varumärkesutveckling och som vill ansvara för och utforma Apotekets framtida kampanjplaner.

Sweden

Kommunikationschef, SBAB

Brinner du för kommunikation och vill bidra till en mer hållbar och inkluderande bostadsmarknad?

Sweden

Kontraktsansvarig fordonsingenjör , SJ

Är du intresserad av teknik och är affärsmässigt orienterad? Då har vi en intressant tjänst för dig inom Teknisk Produktledning, Team Motorvagnar. SJ:s division Fordon söker nu en Fordonsingenjör som ska utveckla och förvalta några av SJ´s fordonssystem utifrån affärsmässiga förutsättningar och kundernas behov, samt SJ´s mål.

Sweden

Senior Business Controller – Category Management & Procurement, Pierce

Are you passionate about pursuing a career in an entrepreneurial and growing organisation? Can you provide overview of complex areas, develop an area and be a trusted adviser to the organisation? And are you looking for a position with a possibility to develop and drive your own areas? Then have a closer look at this…

Sweden

Ekonomichef, Magnolia Bostad

Söker du en verksamhetsnära roll i ett framgångsrikt fastighetsbolag där du arbetar som Business Partner till CFO? Vill du arbeta i ett företag med en entreprenörsanda och korta beslutsvägar? I så fall är kanske detta din nästa roll att söka. Rollen kommer att arbeta tätt med bolagets CFO, för att leda och utveckla ekonomiorganisationen framåt.

Sweden

Planeringsanalytiker, SJ

Välkommen till Sveriges roligaste jobb där du får vara med och revolutionera en svensk ikon! 

Sweden

Projektledare, BRIS

Vill du vara med och utveckla Bris verksamhet? Bris söker nu en erfaren projektledare för projektet ”Trygg på natten”

Sweden

Ekonomichef, Martin & Servera Logistik

Söker du en verksamhetsnära roll i en större koncern där du arbetar som Business Partner till VD? Vill du arbeta i ett företag med en hög förändringstakt och korta beslutsvägar? I så fall är kanske detta din nästa roll att söka. Rollen kommer att arbeta tätt med bolagets VD och ledning för att leda och…

Sweden